Contacontes


Com en totes les biblioteques no hi pot faltar l’activitat de contacontes i més essent una biblioteca d’escolars, per aquesta raó a la biblioteca del Daniel Mangrané també s’expliquen contes.


A la bibliocartellera de l’escola es penja en dilluns un cartell anunciant que es farà un contacontes, davant la bibliocartellera hi ha un taulell on romanen una caixa, paperets reciclats  i un bolígraf perque així  l’alumnat que vulgue escoltar un conte pugue escriure el seu nom i curs al paperet i l’introdueixi dins la capsa.


els ingredients màgics: una caixa, paperets reciclats i un bolígraf...

El divendres de la mateixa setmana la bibliotacària buida la capsa i organitza les llistes d’alumnes que es pengen el dilluns següent a les minibibliocartelleres d’aula per a que els xiquets i xiquetes que havien decidit assistir a aquesta activitat siguin sabedors de quin dia han de baixar a l’hora del pati per escoltar el conte


sssh...Contacontes, ara no passeu

Quan hi ha contacontes pengem un cartell a la porta de la biblioteca que diu “Contacontes, ara no passeu”perquè sovint quan s’estava fent aquesta activitat molts dels alumnes que no eren sabedors ens interrompien i trencaven el fil de la història

Cal destacar la visita de Sílvia Panisello, contacontes professional que va estrenar-se a la nostra escola i que participa activament amb la Marcel·lí Domingo de Tortosa, des d’aquí la tornem a invitar perquè ens ho vam passar molt bé escoltant “Little red hen” i esperem que el curs següent vingue perquè sabem que té moltíssims més contes per explicar en anglès.
Aquesta activitat també es duu a terme amb l’alumnat d’Educació Infantil però no amb el mateix procediment, la bibliotecària o persona que vol venir a explicar un conte queda amb la coordinadora d’aquesta etapa i concerten els dies i les hores per a que cada tutora pugui programar aquesta activitat amb els seus alumnes.el nostre raconet especial


Cada vegada hi ha més afició, quan es penja l’anunci del contacontes a la bibliocartellera els paperets que la bibliotecària es troba els divendres són més i més nombrosos. Cal dir que hi ha classes més afeccionades que unes altres i que normalment l’alumnat sol ser el mateix, tenim molts i moltes fans del contacontes.

Rut, la nostra bibliotecària i els fidels seguidors dels contacontes a l'hora del pati
Si heu llegit aquesta pàgina i voleu explicar-nos un conte escriviu-nos al nostre correu i estarem encantats i encantades de rebre-vos, els nens i nenes estan famolencs d’històries. Us esperem!!!

Per aquí si voleu veure tots els contacontes...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...