02 d’abril 2012

S'obre la biblioteca en horari extraescolar


D’acord amb el projecte PuntEdu que s’està duent a terme al centre i per tal de dinamitzar la biblioteca es va poder ofertar l’obertura de la biblioteca en horari extraescolar des de les 16’30h fins les 17’30h gràcies a la col·laboració dels pares i mares que van contestar positivament a l’opció de col·laborar com a bibliotecaris i bibliotecàries a una circular enviada a les famílies.

Des d’aquest blog que també es fa amb l’ajut desinteressat d’una de les mares d’una alumna del nostre centre també us invitem a gaudir d’aquest espai on podeu llegir, explicar contes, fer cerques i treballs, etc i passar-vos-ho bé d’una manera tranquil·la i relaxada.
 
Aprofitem l’oportunitat que ens ofereix aquest blog per agrair des d’aquí a: Montse Ariño, Esther Burgos, Enriqueta Cortés, Bibiana Hermano,Tere Garcia, Merche Gorgas, Leidi Lagomarcino, Iñigo Lechuga, Eva Marró, Victoria Medina, Salomé Pitarch, Imma Roselló, Carme Valldepérez i Amaya Yoldi. Per la seva predisposició, il·lusió i participació per fer realitat aquest projecte que esperem pugueu gaudir per molt de temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...