29 de maig 2013

Oxigen

Els alumnes de sisè de l'Institut-Escola Daniel Mangrané i el CAS Tortosa us presenten el curtmetratge “Oxigen”




Una coproducció de l’Institut-Escola Daniel Mangrané i el Centre d’Atenció i Seguiment a les Drogodependències (CAS) de Tortosa amb motiu del Dia Mundial sense Tabac. La col·laboració iniciada ja fa anys dintre del projecte Escola Oberta a la Comunitat ens va permetre conèixer i començar a treballar amb Manel Roda Bertomeu del grup Sagessa, la bona sintonia amb ell ens va portar a imaginar diferents projectes que han vist la llum durant els últims quatre anys per celebrar cada 31 de maig el Dia Mundial sense Tabac, el curtmetratge que ara us presentem és el projecte escollit aquest any. Oxigen vol servir com a material preventiu per poder treballar a les aules i afavorir la reflexió al voltant de la necessitat de practicar hàbits saludables. Moltes gràcies Manel, sense tu no hagués estat possible!.

Oxigen és el resultat de la combinació de programació de Mitjans Audiovisuals del centre (MAV), i la programació de les tipologies textuals de llengua catalana (campanya publicitària). Ens ha permès reforçar tècniques de tipologia de textos, expressió oral, comprensió, valoració de les pròpies produccions, interpretació i expressió corporal, tècniques audiovisuals i estratègies informàtiques. Un treball conjunt de l’equip del projecte, d’una duració aproximada de 2 trimestres. Ha estat una experiència novedosa, enriquidora, i sobretot, engrescadora per l’alumnat participant.

Volem agrair  la col·laboració del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Estètica i Perruqueria de l’Institut de Roquetes, el Parc de Bombers de Tortosa i al canal de televisió L'Ebre TV.

I felicitar especialment als nostres artistes de sisè que ho han fet súper bé i a les mestres que tantes ganes i dedicació li han posat, Laura la seva tutora i Cinta la mestra d’informàtica i directora del centre.




Oxigen és un gran treball en equip. Moltes gràcies a tots i totes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...