05 de desembre 2013

Carta als Reis @ les biblioteques


Una carta als Reis on podreu escriure la llista de llibres que us agradaria tenir a casa, des de la biblio també escriurem una llarga una carta als Reis! Reproduïm aquí la noticia que hem llegit al web de les Biblioteques Públiques de Catalunya. Ja veureu quina carta més bonica!. Sabeu que podeu demanar informació al PuntJove Biblioteca de Jesús, a la Biblioteca de Tortosa o també a la Biblioteca de Roquetes

El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ha editat una Carta als Reis Mags en català, il·lustrada per Oriol Malet. La diferència d’aquesta carta amb les altres que trobem al mercat és que conté un espai reservat al llibres que els nens poden demanar als Reis.

Es repartiran 50.000 exemplars d’aquesta carta entre les 370 biblioteques públiques de Catalunya i es compta amb l’ajut del Gremi d’Editors i del Gremi de Llibreters per a fer una difusió més amplia d’aquesta iniciativa. El sobre es distribuirà en format digital a l’igual que el llistat “Quins llibres infantils i juvenils recomanem aquest Nadal 2013?” que inclourà una selecció d’àlbums il·lustrats, contes i novel·les juvenils que recomanaran per comprar alguns experts en literatura infantil i juvenil (membres del Grup Bib.botó del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya i Bestiari, grup de llibreries independents).
A partir del 16 de desembre, les biblioteques aprofitaran la tramesa de la carta per realitzar tallers i activitats d’animació a la lectura.


http://www20.gencat.cat/portal/site/Biblioteques/menuitem.690b4e2d7721b5b009671410b0c0e1a0/?vgnextoid=24b530c4fad92410VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&appInstanceName=default&vgnextrefresh=1El lot digital de ‘Carta als Reis @ les biblioteques’ que trobareu al final de la pàgina inclou:

*El cartell explicatiu
*Una còpia de la carta per si algú no la pot anar a buscar a la seva biblioteca pública
*El sobre per imprimir i retallar
*Cada rei en versió retallable a tot color i en versió per a pintar, només a línia.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...