23 de gener 2014

Preparant la vista de l'escriptor Jesús M. Tibau


Aviat ens visitarà l'escriptor Jesús M. Tibau, dintre del programa Itineraris de lectura: autors a les aules que organitza l'ILC (Institució de les lletres catalanes).


Segur que ja el coneixeu  i sabeu moltes coses d'ell, però... en volem saber més? Sí, doncs ara és el moment, anem a cercar informació a la xarxa, a conèixer-lo millor i així quan vingui podrem parlar-ne amb ell, explicar-li quines coses ens han agradat més o cridat més l'atenció, preguntar-li totes aquelles coses que poder no hem acabat d'entendre o quin ha estat el motiu que la impulsat a realitzar-les.
Jesús M. Tibau té un blog Tens un racó dalt del món que va rebre el Premi Blocs Catalunya 2009, aVilaweb.cat trobareu la notícia i l'entrevista que li van fer per aquest motiu, llegiu-la abans de començar les tasques que us hem encomanat. Tibau en aquesta entrevista diu "Veig la vida en forma de blog", és per això que nosaltres utilitzarem els blogs, en especial Tens un racó dalt del món per conèixer la seua vida, la seua obra i la seua filosofia de vida.
Ah! També participarem en algun dels seus jocs literaris! I... sabeu què? n'ha preparat un especialment per vosaltres! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...