01 de març 2014

Així va viure Jesús Mª Tibau la visita al nostre centre


Jesús Mª Tibau i la nostra mascota Pincetes al fons

Jesús Mª i Pincetes dos elements molt importants en la vida literària dels nostre centre i del nostre alumnat.


Jesús Mª Tibau va venir a visitar-nos el passat 21 de febrer de 2014 dins del programa Autors a les aules que organitza ILC (Institut de Lletres Catalanes).

 Per nosaltres va ser una bonica i engrescadora activitat. L'alumnat de cicle superior esperava impacient aquesta cita anual que té l'escriptor amb ells, saben pels seus companys i companyes més grans que és un dia per gaudir i es van preparar amb molt il.lusió per poder mantenir un diàleg amb ell, explicar-li el que els havia agradat més,  preguntar-li el que no havien entès i enriquir-se amb les seues respostes.

L'alumnat de primer d'ESO, recordant l'experiència viscuda l'any anterior també tenia ganes de participar en l'activitat, tot i que no va poder ser per manca d'espai, va venir una petita representació i el van obsequiar amb la lectura del poema "Un escriu". Però...


Com va viure Tibau aquesta experiència?

Ens ho explica al seu blog "Tens un racó dalt del món" a una entrada que titula "Emocions a l'aula", a

"Una història d'amor amb una escola",una preciosa frase que ens omple de joia, i a "La metàfora dels ametllers florits", bonic exemple el que va posar al nostre alumnat per ensenyar-los el concepte de metàfora.

Moltes gràcies Jesús Mª per compartir unes hores amb nosaltres, una experiència que el nostre alumnat no oblidarà mai, quan els trobes pel carrer et saludaran i per uns moments la reviuran i tu també...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...