09 d’abril 2015

Tardes de biblioteca




Aquest any a l'I-E Daniel Mangrané es pot continuar gaudint dels avantatges de tenir la biblioteca per l'ús dels alumnes del centre. Les principals activitats que es duen a terme són: des de tenir supervisió del professorat tots els dilluns a efectes de resoldre dubtes i activitats de l'alumnat, fins a la lectura per totes les edats, passant pels contacontes que tant entusiasmen als més petits.
Aquest hivern hem pogut gaudir dels mateixos amb títols com: "El viatger bondadós", "La història de Carnestoltes i la Vella Quaresma" i fins i tot ja s'ha donat la benvinguda a la primavera amb el conte "La papallona i la marieta". Tots ells molt ben relatats per la bibliovoluntaria Cinta Daurell. Hem de destacar, que cadascun d'aquests, té la seva corresponent manualitat adient als personatges del conte, i que realitza cada nen, ajudats pels bibliovoluntaris Cinta i Farma.
D'aquesta manera els dimarts és un dels dies de més animació, per la qual cosa, se us convida a comprovar-ho aquests mesos d'abril i maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...