09 de maig 2012

Intercanvi d'acitivats amb el CEE Sant Jordi

El col·legi Sant Jordi i l'Institut-Escola Daniel Mangrané fa temps que compartim experiències esportives com ara anar a jugar a futbol cada setmana amb ells, però a partir d’ara i amb el projecte Punt Edu a punt d’implantar-se a la nostra escola també compartirem activitats d’altre tipus. Per aquest motiu el passat dimecres 9 de maig, part de l’alumnat del Col·legi Sant Jordi de Jesús van venir a representar unes ombres xineses sobre la història de Sant Jordi a l’alumnat de cinquè de Primària del Institut-Escola que va gaudir d’una representació com a premi a la tasca que tan bé duen a terme, com a auxiliars de biblioteca a l’hora del pati.

Després un altre grup d’alumnes del Sant Jordi van representar una petita obra de teatre sobre el reciclatge, a la biblioteca de l’escola, per a l’alumnat de 2nB, ja que se’ls va voler premiar pel seu hàbit lector doncs és la classe en més préstecs de l’escola.
I per finalitzar l’alumnat de l’escola Sant Jordi va passar a convertir-se en públic escoltant el conte de Pincetes  explicat per Carme Franch de 5è (oferint-se com a voluntària per explicar un conte) i  Gina Sebastià de 2n (usuària de la biblioteca  amb més préstecs) que els “va fer cinc cèntims” de com vam arribar a fer la selecció d’una mascota mitjançant els concursos i com ens vam organitzar per escriure un conte sobre la mascota, entre tot l’alumnat de l’escola. El Sant Jordi serà també Punt Edu i estaven molt interessats en escoltar l’experiència i prendre’n nota per poder fer també un conte.

Tan l’alumnat d’una escola com l’altra van respectar les seves intervencions i l’experiència va resultar molt enriquidora. Us deixem unes imatges i el vídeo de l'activitat.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...