18 de maig 2012

El 8 de juny ens visitarà Ignasi Blanch!

Aprofitant el projecte que al cicle d'Educació Infantil s’està duent a terme sobre l’il·lustrador Ignasi Blanch i concertada la seva visita per al 8 de juny l’alumnat d’Educació Primària aprofitarem la seva assistència per a que ens contesti unes quantes preguntes i ens deixi uns dibuixos com a record de la seva estada per a l’escola.
Imatges extretes del web d'Ignasi Blanch
Ignasi Blanch és Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, va viure tres anys a Berlín on es va especialitzar en tècniques d‘impressió i gravat al centre Künstlerhaus Bethanien, amb l’ajut de dues beques CIRIT de la Generalitat de Catalunya.
Coincidint amb la caiguda del Mur de Berlín, fou escollit per participar en el projecte internacional “East Side Gallery”, com a únic representant de l’estat espanyol.
La seva pintura sobre el Mur la podem veure en la reproducció que es va fer en la seva ciutat natal, Roquetes (Baix Ebre).

Des de la biblioteca hem preparat un contacontes sobre un dels contes il·lustrats per ell que s'anomena “Vull una corona”. L'autor és Raimon Portell, publicat per l'editorial La Galera.

El contacontes: de forma voluntària i personal l’alumnat que ha atès a l’anunci que hi havia a la bibliocartellera,  ha anat apuntant el seu nom en un paperet i dipositant-lo dintre d’una caixa que hi havia damunt el taulell destinada a guardar els noms dels alumnes que volien apuntar-se al contacontes. Posteriorment s’ha confegit un llistat d’alumnes per a cada dia de la setmana dilluns, dimarts i dimecres i d’aquesta manera organitzada evitar la massificació i distracció que produeix escoltar contes en grans grups.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...