07 de juny 2012

Contes del món

Els curs passat l’alumnat de Cicle Mitjà va participar en un concurs de podcast anomenat “Contes del món” que organitza l’associació COMSOC (Comunicació Social) i Ràdio 4.
En aquest concurs hi van participar 161 contes (escrits, gravats i dibuixats) de 46 centres educatius de 39 pobles de Catalunya. El nostre Institut Escola s’hi presentava en dos contes: Aidni i El cuiner patós. De tots els presentats, se’n van escollir 50 per votació popular d’internautes –on hi eren els dos contes de l’alumnat de 3r-, i posteriorment, un jurat format per professionals de la ràdio i representants d'ONL's i del Departament d’Educació van escollir els contes a publicar.
A més, Aidni va resultar un dels 24 finalistes premiats que formen part d’un llibre i un disc editat pels responsables del concurs.
Aquest treball va suposar tasques de llengua catalana (oral i escrita) i tasques informàtiques (gravació del conte mitjançant programes d’àudio.) Gràcies a l’alumnat i el professorat que hi va treballar força per a aconseguir aquesta nova fita!
Hem volgut rescatar aquests contes per a que els pugueu tornar llegir i escoltar.  Un treball com aquest es mereix un lloc aquí entre llibres, somnis i desitjos...

...En acabar la festa, van marxar cap al palau del Taj Mahal dalt d’un elefant blanc...

Aquí teniu els seus contes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...