14 de juny 2012

La vista d'Ignasi Blanch a Educació Infantil

Com ja us anunciàvem fa uns dies el passat 8 de juny a l’Institut Escola Daniel Mangrané vam gaudir de la visita del roquetenc Ignasi Blanch, il·lustrador de contes.
Durant tot el curs els alumnes d’Educació Infantil han treballat dos dels seus contes: “Vull una corona” i “El meu arc de Sant Martí”.

El meu Arc de Sant Martí

El meu Arc de Sant Martí    

Autor: Jordi Segui
Il·lustrador: Ignasi Blanch
Editorial:  Edicions El Medol
El meu Arc de Sant Martí és un conte que pretén que en ell els nens trobin respostes als enigmes de la naturalesa a través de la ciència, com l'Observatori de l'Ebre des de fa cent anys. S’ha editat amb l’ànim d’apropar la ciència als més petits i estimular-los la curiositat per comprendre la natura que ens envolta.
Vull una corona!

Vull una corona!

Autor: Raimon Portell
Il·lustrador: Ignasi Blanch
Editorial:  La Galera, 2005
La Júlia vol ser reina, i per ser reina li cal una corona. Però una corona de veritat: una corona d'or i pedres precioses.
" La Júlia tenia tres anys el dia que va veure aparèixer la carrossa reial. Allà dalt de tot, damunt d'un munt de coixins de colors, hi seia el rei. I, encara més amunt, damunt del cap del rei, hi havia la corona. Una corona d'or i pedres precioses". És per això que decideix anar a palau a veure el rei. Però es troba que el rei és un nen que està fart i avorrit de no poder fer les coses que fan els nens: jugar, menjar xocolata i embrutar les cortines.

Aquest treball ha estat un excel·lent recurs per fomentar el gust per la lectura dins el projecte de la biblioteca del centre “la maleta viatgera” i a la vegada treballar les il·lustracions de l’Ignasi amb diferents tècniques plàstiques.

Al vídeo i àlbum que acompanya aquesta entrada podreu veure tota la decoració elaborada pels més menuts de l’escola.

L’experiència d’aquesta visita ha estat molt bona i entranyable, tots i totes vam poder gaudir bocabadats en veure com l’Ignasi donava vida davant nostre els diferents personatges dels contes que coneixíem.

Gràcies Ignasi per la teva alegria!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...