08 de gener 2013

boolino una xarxa social per al foment de la lectura

boolino és una xarxa social per a les famílies i per a totes aquelles persones que intervenen en l'educació de nens entre 0 i 12 anys. L’objectiu del web és apropar el libres als infants “Volem ser una font d'inspiració per a facilitar-los la tasca gens fàcil d'animar als nens a llegir”. Trobareu consells, idees i recomanacions a través dels tres canals següents:

Bloc - El Bloc boolino és un espai d'actualitat on comparteixen idees i opinions sobre temes relacionats amb la literatura infantil i l'animació de la lectura: entrevistes amb experts en educació i del sector editorial; trobades amb autors, il·lustradors, editors, llibreters i bibliotecaris, articles d'actualitat i recomanacions de llibres.

Agenda - L'Agenda boolino una guia de lleure infantil i familiar amb una àmplia oferta d'activitats culturals: conta contes, tallers, teatre infantil, exposicions, concerts...

Llibres – Una gran base de dades de llibres infantils. Actualment, ja conté més de 37.000 referències de les quals més de 10.000 ja estan classificades per edat recomanada, per preferències i paraules clau per facilitar la recerca d'un tema en concret.

Per gaudir de boolino cal registrar-se (és gratis). A boolino, com a usuari et perfiles en base als gustos de lectura ("preferències"), l'edat i el nivell lector dels teus fills (o néts, ...). En funció d'aquest perfil, les valoracions d'altres usuaris i dels seus experts, et recomanem els llibres més adients.

Més informació aquí: Què és boolino?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...