08 de març 2013

8 de març Dia Internacional de la Dona Treballadora

Dos contes per festejar el Dia Internacional de la Dona Treballadora de Nunila López Salamero amb il·lustracions de Myriam Cameros Sierra: Els colors i La ventafocs ja no creu en prínceps blaus.

Els colors forma part del llibre Cuentos para antes de despertar. "Cuentos para pequeñ@s que fueron grandes, y grandes que fueron pequeñ@s"  Piqueu a la imatge per saber-ne més:



Contes per abans de despertar són petites històries plenes de màgia i tendresa per treballar la coeducació, contes que parlem de solidaritat i d’autenticitat que ens fan adonar-nos de la importància d’estimar-nos tal i com som.

Nota de les autores:
Querid@s seguidor@s: Os regalamos el cuento LOS COLORES, incluido junto a varios cuentos más en nuestro nuevo libro Cuentos para antes de despertar (Editorial Planeta), en el que se trabaja la coeducación y la importancia de contarles a l@s niñ@s y l@s no tan niñ@s la necesidad del feminismo en una sociedad todavía tan machista. 
Ideal para trabajar este 8 de marzo. 
Nunila y Myriam





La Ventafocs ja no creu en prínceps blaus és un conte modern per a totes les Ventafocs, un conte de fades (sense fades) per al segle XXI.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...