13 de març 2013

Dia Mundial de la Poesia

El 21 de març cada any, coincidint amb l’equinocci de primavera, es celebra el Dia Mundial de la Poesia. Aquest any el poema escollit per festejar-lo és “Només la veu” l’autora és la poeta tortosina Zoraida Burgos.
Només la veu s’ha traduït del català a vint llengües més, el podeu descarregar aquí:


Nosaltres ens sentim doblement feliços, per festejar-ho amb una poesia tan bonica i perquè l’autora és de les nostres terres i això ens omple de goig.

Imatge de:
http://diamundialpoesia.wordpress.com/
Zoraida Burgos (Tortosa, Baix Ebre, 1933). Poeta i narradora. Diplomada en Biblioteconomia per la Universitat de Barcelona, ha exercit principalment de bibliotecària. Ha estat, durant molts anys, l’única veu femenina de la literatura de les Terres de l’Ebre i forma part —juntament amb Jesús Massip, Manuel Pérez Bonfill i Gerard Vergés, entre altres— de la generació de la postguerra catalana a Tortosa. La seva trajectòria literària s’inicia l’any 1970 amb l’obtenció del premi Màrius Torres pel poemari D’amors, d’enyors i d’altres coses. Cal destacar també la seva obra en prosa (L’obsessió de les dunes, 1993) i la publicació de diversos llibres de narrativa infantil. Font: http://diamundialpoesia.wordpress.com/


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...