11 d’abril 2013

El Clan dels Bruixots per a la Setmana Mundial de l'Al·lèrgia

Un deixem un conte que ens ha agradat molt, un conte que parla d'Al·lèrgies, per què? Perquè aquesta setmana a tot el món es fa divulgació i sensibilització sobre aquesta malaltia que afecta a moltíssimes persones i especialment als infants.
Segur que coneixeu algú que té alguna al·lèrgia o potser ens esteu llegint des d'una escola i teniu algun alumne amb al·lèrgies a l'aula, de ven segur que us agradarà la nostra troballa!.


El Clan dels Bruixots

 

 

El Clan dels Bruixots l'han publicat conjuntament Elikalte (l'Associació Basca d'Al·lèrgics Alimentaris i Immunitas Vera (Associació Catalana d’Al·lèrgics Alimentaris) Tal com diuen als seus webs: “És un conte amb secrets que desvetlla els antics misteris que guarden aquets infants i ofereix reconeixement al valor amb que han d'enfrontar-se als seus temors i exigències.”

La Setmana Mundial de l’Al·lèrgia és una iniciativa anual de l’Organització Mundial de l’Al·lèrgia (WAO) per a la sensibilització de la ciutadania sobre la malaltia al·lèrgica i els seus trastorns relacionats. Aquest any tracta especialment l'Al·lèrgia Alimentària que afecta molts i molts infants arreu del món. Sota el lema: Al·lèrgia Alimentària – Un Creixent Problema Mundial fa una crida a la sensibilització sobre les necessitats d'aquests pacients i dels seus cuidadors. Si voleu saber-ne més:
World Allergy Week 2013
http://www.immunitasvera.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...