15 d’abril 2013

VII Fira Literària “Joan Cid i Mulet”



Del 17 al 20 d’abril VII Fira Literària “Joan Cid i Mulet”

Aquesta setmana a Jesús ens envolta l'olor de les flors de taronger i també és respira literatura per tot arreu. Comença la Fira Literària plena d'activitats: xerrades, presentacions de llibres, tertúlies, premis literaris...


A l'Institut Escola també participen d'aquesta setmana literària al nostre poble! Tindrem tallers, contacontes, tertúlies, menú literari al menjador, xerrades, cine...

DIMARTS 16 D'ABRIL

11.30h Tertúlia amb Xulio Ricardo Trigo sobre la novel·la Somnis de Tàrraco, adreçada a l'alumnat d'ESO.

DIMECRES 17 D'ABRIL

11.30h Concert homenatge a l’escriptora Joana Raspall a càrrec de la Coral de l’Escola de Música Manel Martines i Solà de Jesús, dirigida per Jèssica Moliné. Presentat per Sílvia Panisello, adreçat a tot l’alumnat de l’Institut Escola Daniel Mangrané.

DIJOUS 18 D’ABRIL

9.15h Conta contes amb Marc Jornet de la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes adreçat a l'alumnat de cicle mitjà.

15.15h Xerrada Bebeteca, l'apropament al món del llibre dels infants de 0 a 3 anys, a càrrec de Rosa Tomàs de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Obert a totes les famílies. Lloc: Biblioteca de l’Institut Escola Daniel Mangrané.

DIVENDRES 19 D’ABRIL

10.30hTaller de poesia visual Sentiments, música, poesia… a càrrec de l’alumnat del CPEE Sant Jordi, Lloc: Biblioteca de l’Institut Escola Daniel Mangrané.

11.15h Presentació del llibre La poeta Zoraida Burgos i Matheu de Laura Navarro, treball guanyador del V Concurs de treballs de recerca. Lloc: Sala Jordi Brull i Martínez. Hi participarà l'alumnat de 2n d'ESO

11.30h Taller de poesia a càrrec de la poeta Cinta Mulet al voltant del seu poemari Aigua dolça, poesies per a xiquets amb il·lustracions de Laura Gual. Adreçat a l'alumnat de cicle superior.

12h Pel·lícula Mangrana d’Amor, dirigida i interpretada per alumnes de l’Institut de Roquetes. Lloc: Sala Jordi Brull i Martínez. Assistirà l'alumnat d'ESO

13h Menú Literari al menjador escolar:
1r plat: Raigs de sol irisats.
2n plat: No és la forma el que importa.
Postres: el 3or de la Piràmide.

Textos de l’escriptora Fina Anglès. Col·labora: Biblioteca PuntJove de Jesús. Lloc: Menjador escolar Escola Daniel Mangrané.

15h Conta contes per als xiquets i xiquetes dins del projecte Presentació de la jota de Vincles. Lletra de Sisco Ollé i música i arranjaments de Sílvia Ampolla. Col·labora Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Unesco. Lloc: Biblioteca Institut Escola Daniel Mangrané.

 piqueu a les imatges i consulteu totes les activitats adreçades a xiquets i xiquetes:



Piqueu a la imatge per descarregar el programa de la Fira:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...