11 de maig 2013

Guanyadors al VII Premi Espiral Edublogs





Volem compartir la gran alegria que estem vivint ara mateix. Fa unes hores s’han publicat els guanyadors de VII Premi Espiral Edublogs i El Blog de la biblio n’és un dels guanyadors dins de la categoria Blogs de biblioteques escolars. Estem que no ens ho podem creure i molt feliços per poder-ho compartir.

Al següent enllaç trobareu tota la llista dels premiats: Blogs guanyadors de la VII Edició del Premi Espiral Edublogs. Estan ordenats alfabèticament, la posició final del primer, segon i tercer, no l'anunciaran fins al dia del lliurament dels premis el proper 8 de juny

I com aquest blog pertany al màgic món dels llibres i la lectura, per celebrar-ho us deixem un curtmetratge d’animació (que ja us vam ensenyar). Va de fantàstics llibres i d’un fantàstic Sr. Morris Lessmore que estimava els llibres. Els estimava molt i nosaltres també els estimem molt i avui estem tan contents com el Sr.Morris Lessmore, que va sortir volant darrere els llibres.

Va per tots els participants, els guanyadors, els organitzadors del concurs i tots els i les mestres que cada dia comparteixen les seves experiències a la xarxa que fan blogs educatius fantàstics!

Moltes felicitats a tots i totes!



4 comentaris:

  1. Des de Vilafranca del Penedès,
    Felicitats pel premi i enhorabona per la bona feina feta!
    Anna de BibliotecaViva

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Anna! I moltes gràcies també pel teu fantàstic blog, per nosaltres és un referent!

    ResponElimina
  3. Moltíssimes felicitats a totes les persones que ho heu fet possible! Una gran feina!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...